Картини, намальовані українськими дітьми, поїдуть до Японії

photo_2022-07-23_11-44-14

9 серпня на території !FESTrepublic відбудуться безкоштовні мистецькі майстер-класи для дітей, що вимушено покинули свої домівки, а також для місцевих дітлахів. Захід відбуватиметься за ініціативи громадської організації «Kids Earth Fund» та Школи мистецтв вільних та небайдужих.

Розклад події: 

11:00-12:30 – майстер-клас з графіті. Художник Сей Шимура малюватиме разом з дітьми графіті, присвячене Україні. 

11:00-12:30 – майстер-клас з розмальовки банера. Харумі Торі та інші члени організації будуть розмальовувати разом з дітьми банер.

12:45-13:45 – майстер-клас з дизайну. Викладачі Школи мистецтв вільних та небайдужих малюватимуть з дітьми малюнки, присвячені війні в Україні. Згодом ці малюнки передадуть представникам Kids Earth Fund, і вони будуть виставлені у місцевих галереях Японії. 

Захід безкоштовний за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/L1fEjeSrZiwxvcdc8 

Локація: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26.

Kids Earth Fund (далі «KEF») – японська некомерційна організація. Співзасновники Сей Шимура (Sei Shimura) та Харумі Торі (Harumi Torii). У 2018 році була номінантом у фінальному шорт-листі на Нобелівську премію миру. 

Найбільше зусиль приділяють підтримці психічного здоров’я дітей за допомогою мистецтва. З моменту заснування у 1988 році KEF спонсорує та розповсюджує художнє приладдя, книжки з картинками та інші пожертви для дітей у всьому світі, які страждають від наслідків війни, бідності та стихійних лих.Також співробітники фонду відвідують різні країни світу, де відбулися трагічні події та проводять для постраждалих дітей мистецькі майстерки.

Школа мистецтв вільних та небайдужих – мистецький проєкт Школи вільних та небайдужих. Незалежно від віку чи напрямку надають контекстну комплексну мистецьку освіту. Водночас проєкт є платформою для реалізації творчих умінь дітей: школа мистецтв влаштовує гуртки з дизайну, музики та театру, організовує виставки юних митців та повноцінні вистави на широку публіку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: