Морпіхи на Донецькому напрямку знищили 15 рашисті

297370373_428985792602342_1425856354029097317_n

Українські морпіхи на Донецькому напрямку знищили 15 російських військових і взяли 3 окупантів у полон.

Про це повідомляють ВМС ЗСУ.

Особовий склад військових частин та підрозділів морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у складі угруповань продовжує завдавати втрат російським окупантам та робити усе можливе наближаючи перемогу України. На Донецькому напрямку морські піхотинці влаштували засідку, в результаті чого знищили 2 БМП-2, 1 танк, 15 чоловік живої сили та взяли 3 полонених.

На Херсонському напрямку наші воїни теж активно проводять демілітаризацію російської армії. Наша артилерія підбила ворожий танк, який знаходився в зоні відповідальності підрозділу, а бійці взяли двох полонених. Також артилерійські підрозділи завдавали удари по скупченню живої сили та техніки окупантів, вели контрбатарейну боротьбу. Втрати ворога уточнюються.

Важливо, що майже усі полонені це примусово мобілізовані з так званої днр, що в черговий раз демонструє усі «переваги» життя під російською окупацією.

«З боку кремлівських господарів вони мають відповідне ставлення, їх гонять як худобу на смерть й інколи навіть не видають засоби захисту. Виходячи з цього, у таких мобілізованих вибір не великий. Загинути від української зброї або бути розстріляним своїми. Однак, є й третій варіант – здатися в полон. Українці поважають міжнародне право, тому попри усю ненависть до російських нелюдів, полонених не вбивають», — пишуть морські піхотинці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: