Найближчими днями росіяни посилять ракетні удари по Харківщині, - ОВА

війна
Фото з відкритих джерел ілюстративне

В останні дні окупанти поширюють повідомлення щодо можливого повторного наступу на Харків, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, запевнивши: українські захисники готові до будь-яких дій ворога.

Про це він повідомив вранці у середу, третього серпня.

Водночас Синєгубов закликав мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без крайньої потреби не знаходитися на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях.

«Не маючи успіхів на фронті, окупанти не лише розповсюджують фейки, але й від безсилля продовжують терор проти мирних людей. Маємо інформацію, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та по районах області», – пояснив очільник Харківської ОВА.

Ситуація в області:

Близько 4 ранку російські окупанти завдали два удари по Харкову. Ракети запустили із Бєлгорода, попередньо - із ЗРК С-300. У Холодногірському районі ворожа ракета влучила у землю.

Ще одна російська ракета вдарила по території цивільного промислового об'єкта в Новобаварському районі. Пошкоджено будівлю. Попередньо – постраждалих немає.

Протягом минулої доби ворог обстрілював Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони області. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Внаслідок чергового обстрілу м. Чугуїв пошкоджені складські приміщення закладу освіти, сталася пожежа.

У Золочівській громаді - горів приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: