Сьогодні у Львові попрощаються із двома бійцями, загиблими у боях із окупантами

війна
Фото з відкритих джерел.

У четвер, 4 серпня, Львів попрощається з Героями Сергієм Кучером та Віктором Хмельницьким, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомили у мерії.

Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. 

Віктор Хмельницький (29.04.1974-30.07.2022) Львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20 міста Львова. Згодом продовжив навчання у середній загальноосвітній школі №84 імені Блаженної Йосафати Гордашевської. У 1992 році був призваний на військову службу.

У мирний час працював у будівельній сфері, згодом – у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Захоплювався риболовлею та автотранспортом.

Із початком повномасштабного вторгнення росії, добровільно вступив до лав ЗСУ. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Віктора Хмельницького залишилися мати та донька.

Сергій Кучер (30.04.1965-30.07.2022) Уродженець селища міського типу Браїлів Вінницької області. Навчався у Браїлівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Володимира Забаштанського Жмеринської міської територіальної громади. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ.

У мирний час працював у Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Харківській області, згодом – у Головному управлінні Державної податкової служби у Харківській області. У 2021 році сім’я Сергія Кучера переїхала до Львова.

Із початком повномасштабного вторгнення росії, добровольцем пішов на війну. Боровся проти російських загарбників у лавах військової частини А4056.

У Сергія Кучера залишилися дружина, донька, зять, онук, сестра та брат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: