На Львівщині 40-річна жінка чотири місяці тримала у ванній тіло знайомого, якого зарізала напередодні Великодня

297875681_425856326252811_7278478896970630379_n

У Мурованській ОТГ 40-річна жінка убила свого знайомого під час конфлікту. Його тіло вбивця заховала у ванній, поки його не виявили правоохоронці через чотири місяці.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Там розповідають, що специфічний запах поблизу одного із будинків одного із сіл області почув патрульний поліцейський четвертого серпня.

У ванній кімнаті помешкання 40-річної жінки знайшли труп чоловіка, який вже почалав розкладатися. Убитим виявився 49-річний місцевий мешканець.

За даними поліції, напередодні Великодніх свят, під час розпивання спиртних напоїв, між загиблим та власницею помешкання виник конфлікт, в ході якого жінка нанесла гостю удар кухонним ножем у ділянку грудей.

Від отриманих травм чоловік помер, а жінка сховала тіло у ванній кімнаті. Підозрювану у вбивстві затримали, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: