росіяни здійснили масовий обстріл Харкова: троє людей поранено

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Серед ночі п'ятого серпня російські окупанти здійснили масовий обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова. Унаслідок цього є поранені серед цивільних.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації.

ієї ночі ворог попередньо з систем залпового вогню здійснив масований обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова.

Під ударом опинилися житлові будинки, магазини, ринок, в багатьох будинках пошкоджено шибки, постраждало приміщення закладу освіти, дитячі майданчики. Піротехніки також вилучили снаряди, які не розірвались.

Внаслідок обстрілу з пораненнями госпіталізовані 2 чоловіки 26 та 38 років та жінка 46 років, всі вони перебували на вулиці. Стан одного з чоловіків стабільно тяжкий: він перебуває у реанімації. Інші поранені - в стані середньої тяжкості.

Також минулої ночі ворог обстріляв Чугуїв. Три ракети влучили по відкритій території приватного домоволодіння, одна ракета впала поряд. Постраждалих немає.

Загалом протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Ізюмського, Богодухівського та Чугуївського районів області. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, викликів щодо постраждалих з цих районів не надходило, додав Синєгубов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: