П'ятеро чоловіків входили до масштабної групи наркоторговців на Львівщині, - поліція

наркотики
Фото ілюстративне

На Львівщині викрили групу торговців наркотиками та психотропами, повідомили у пресслужбі обласної поліції у понеділок, восьмого серпня.

Там розповідають, що до складу групи входили п’ятеро осіб – 22-річний організатор, двоє складменів, двоє закладчиків та їх посібник, віком від 21 до 28 років - усі мешканці Львова та області.

Вони налагодили незаконний збут «канабісу», а також психотропних речовин «амфетаміну» та «МДМА» в регіоні. Для реалізації «товару» вони використовували Телеграм-канал з можливістю розрахунку за допомогою криптовалют, а також реалізовували речовини, здійснюючи «закладки».

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілях фігурантів правоохоронці виявили та вилучили: наркотичний засіб «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», електронні ваги, зіп-пакети, чорнові записи, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Окрім того, поліцейські вилучили у зловмисників пістолет на набої, додали у відомстві.

Також правоохоронці виявили 17 закладок із «амфетаміном», загальною вагою близько 17 грамів.

Двоє учасників злочинної групи, зокрема організатор та складмен, були затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: