Ремонт львівської вулиці за понад 74 мільйони гривень планують завершити вже восени

297814670_5568931009813432_480045691657424859_n

У Львові триває реконструкція останньої ділянки вулиці Пилипа Орлика. Завершити ремонти планують вже у жовтні нинішнього року.

Про це повідомили у міськраді.

На ділянці від вулиці Мазепи до будинку №2 наразі облаштовують каналізаційний колектор, влаштовують мережі зовнішнього освітлення. Прокладання інженерних мереж виконано на 40%.

На ділянці, де було зрізано дерева, буде облаштована додаткова смуга повороту на вул. Мазепи, що сприятиме кращому проїзду автотранспорту.

Повністю завершити реконструкцію вул. Пилипа Орлика заплановано у жовтні, якщо воєнний стан не внесе корективи.

Нагадаємо, проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» 2019 року.

Проєктом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. 

Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: