Жертв могло бути більше: під час ворожого обстрілу Харкова розірвалися лише 3-4 касети, випущені із РСЗВ

298197580_5314150422016212_4718677886038598996_n

Унаслідок ворожих обстрілів Харкова вранці восьмого серпня загинув 63-річний чоловік, ще один поранений, 68-річний місцевий, отримав поранення та нині перебуває у лікарні із травмами середньої тяжкості. Під час обстрілу міста із реактивних систем залпового вогню більшість касет не вибухнули: розірвались тільки 3 або 4.

Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

За попередніми даними, росіяни влучили в територію біля житлового будинку, внаслідок вибуху снаряду сталося загоряння автомобіля «Nissan». Також пошкоджень зазнав автомобіль «Ford» - уламки побили лобове скло та двері.

За словами начальника ГУНП в Харківській області генерала поліції третього рангу Володимира Тимошка, 8 серпня окупанти обстріляли Шевченківський район Харкова з системи залпового вогню «Ураган». Більшість касет не розірвалися, однак 3-4 касети були розірвані.

В результаті прильотів один чоловік загинув. Він мешкав у сусідньому будинку. На момент прильоту харків’янин перебував на вулиці, йшов до супермаркету. У загиблого залишилися двоє дітей. Ще один мирний житель в стані середньої тяжкості доставлений до лікарні.

За останню добу окупанти обстрілювали Київський район міста з артилерійської установки «Піон». Снаряди зенітно-ракетного комплексу С-300 вночі долетіли в селище Печеніги, де є загиблі й постраждалі особи. Тобто за добу росіяни випустили по місту все, що в них є на озброєні з тяжкої артилерії, додав Тимошко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: