У Жовкві 23-річний юнак торгував наркотиками у одному із готелів

298568853_428620339309743_3954633498265449729_n

У Жовкві затримали 23-річного наркоторговця, повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За даними відомства, підозрюваний збував наркотики та психотропи, фасував та збував їх гуртовими партіями, а також робив «закладки» та «мастерклади».

«Для провадження своєї незаконної діяльності чоловік орендував номер в одному з готелів у Жовкві», - йдеться в повідомленні.

Його затримали, коли він мав при собі два пакунки із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», загальною масою близько 300 грамів.Також під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили: 24 фасованих згортки із речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», загальною масою 24 грами, зіп-пакети для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Окрім того, правоохоронці виявили 12 «закладок» - згортки «амфетаміну», загальною масою 12 грамів, які затриманий зробив раніше.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: