На тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються переконати людей, що «Україну вже поділили»

20220810-2

російські окупанти проводять пропагандистську компанію на територіях, які вони взяли під тимчасовий контроль. Таким чином вони хочуть переконати мешканців у тому, що українська влада буцімто їх кинула та не планує рятувати.

Про це заявили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Там розповіли, що керівництво великих підприємств Мелітополя Запорізької області отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію: «Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була».

Заходи налаштовані на підрив морально-психологічної стійкості українсько налаштованого населення, що залишилося в місті, підкреслюють в українській воєнній розвідці.

Водночас там наголосили, що українцям, які нині мешкають на тимчасово підконтрольних російській армії територіях, варто пам'ятати, що всі українські землі обов'язково звільнять.

«Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен окупант та колаборант отримає заслужену відплату», - сказано в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: