США прокоментували вибухи на аеродромі у Криму

366

Речниця Білого дому Карін Жан-П'єр під час вчорашнього брифінгу прокоментувала вибухи на аеродромі у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Голос Америки.

«США підтримують зусилля України із захисту свого суверенітету і територіальної цілісності», — прокоментувала речниця.

На питання журналіста про «серію вибухів на російській авіаційній базі в Криму», і чи США вважають Крим правомірною ціллю для ЗСУ, яким Пентагон надав зброю, речниця Білого дому відповіла:

«Як ви знаєте, ми підтримуємо зусилля України із захисту свого суверенітету і своєї територіальної цілісності, як ми багато разів говорили. Боротьба триває на сході та південному заході країни, і ще далека від закінчення. Ми попереджали, що це може бути довга і затяжна війна. Ми продовжуватимемо забезпечувати, щоб Україна могла протистояти неспровокованій агресії Росії, і це - в центрі нашої уваги», - сказала Карін Жан-П'єр.

Пізніше на уточнення питання, вона додала: «Ми будемо продовжувати підтримувати Україну в їхній боротьбі за свою свободу, в їхній боротьбі за свій суверенітет проти брутального нападу з боку Росії».

Нагадаємо, на військовому аеродромі у Новофедорівці в окупованому Криму, що неподалік міста Саки, пролунало кілька вибухів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: