ЗСУ отримали ще 11 італійських бронеавтомобілів SHIELD

298464644_612278220258050_1525793655785199270_n

Фонд Петра Порошенка передав десантно-штурмовим військам України ще 11 італійських бронеавтомобілів SHIELD.

Про це п'ятий президент повідомив у себе на сторінці.

«Одинадцять наших SHIELD пішли далі на фронт до десантно-штурмових військ. А з ними – дрони, пікапи і ще багато специфічних «смаколиків».

Зараз кожен із нас має зробити все можливе, щоб контрнаступ відбувся і був ефективним. Тому ми передаємо бронетранспортери, ми уклали контракт на броньовані гусеничні машини. 350 дронів, які вже встигли назвати «бойовими бджілками», ми також доставляємо до підрозділів. І не тільки ці дрони, але й готуємо дрони Poseidon. Дрони – це очі нашої артилерії. Вона, озброєна натівськими гаубицями, натівськими Хаймарсами, одразу ж знищує ворога, так як це було в Саках, в Криму, коли несподівано для загарбників з неба прилетів вогняний смерч. І російські літаки, російські боєприпаси були знищені, і колона втікачів з українського Криму склала довжелезні кілометри. Росіяни не будуть відчувати себе безпечно на окупованій землі, аж допоки ми з вами цю землю не звільнимо», — написав Порошенко.

Також він повідомив, що планується закупка ще 200 вантажівок, десятка Poseidon, БМП, які також підуть в десантні бригади.

Порошенко подякував всім, хто долучився до збору коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: