На Львівщині перевіряють укриття в школах

298619588_378619144451572_4800864004712425336_n

Триває моніторинг укриттів у закладах освіти Львівщини. Вчора представники ДОН ЛОВА оглянули 10 закладів освіти у чотирьох громадах.

Про це повідомляє Департамент освіти та науки ЛОДА.

«Масштаби робіт вражають. У першій громаді на нашому шляху у трьох закладах облаштовують сучасні укриття з автономними водопостачанням, туалетами, системою освітлення. Видно спільну роботу відділу освіти, керівництва громади, директорів шкіл, депутатів, батьків», - розповідає директор департаменту освіти Олег Паска.

В цій громаді на облаштування укриттів скеровано з місцевого бюджету понад 10 млн гривень.

«У наступній громаді подібна ситуація. У другій громаді ми також переконалися, що облаштування місць для наших громадян, які вимушено переселилися, іде прискореними темпами. Укриття у закладі професійної освіти також на доброму рівні. У третій та четвертій громадах великі школи вже приготували укриття і готові до навчання. Один з коледжів також має добре облаштоване укриття», - коментує Олег Паска.

Звичайно, до 1 вересня роботи ще багато, але працівники працюють цілими днями поспіль. Тож до початку навчального року заклади будуть готові прийняти учнів.

Нагадуємо, що перевірку укриттів у закладах освіти проводять виключно спеціальні комісії ДСНС. Саме вони мають право видавати експертний висновок про стан сховища та можливість його подальшої експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: