Після вибухів у Новофедоровці окупанти почали проводити обшуки у кримських татар

297988608_1727299447637504_5098617624606230746_n
Фото: Кримська солідарність

Після вибухів на аеродромі поблизу міста Саки в окупованому Криму окупанти вирішити помститися та почали нові обшуки у оселях кримських татар.

Про це повідомляє голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров.

Пройшло лише 1,5 доби після вибухів на аеродромі, як російські карателі вирішили помститися за страх, паніку і ганьбу, що пережили.

Сьогодні о 4-ій ранку російські окупанти увірвалися в будинки кримських татар, які залишилися на пів-острові у Джанкої та Джанкойському районі, з обшуками:

  • Вілена Темер'янова, громадянського журналіста, мешканця сел. Вільне, батька 3-х неповнолітніх дітей 13 років, 12 років, 6 років. Після завершення обшуку у Вілен Темер'янова, російські карателі прийшли з обшуком до будинку його матері.
  • Енвера Кроша, мешканця села Ближньогородське Джанкойського району, батька 3-х малолітніх дітей 8 років, 6 років, 5 років
  • Сеітяї Аббозова, жителя міста Джанкоя,
  • Мурата Мустафаєва мешканця села Мирнівка Джанкойського району, батька 4-х малолітніх дітей, наймолодшому з яких 5 місяців,
  • Едема Бекірова, жителя села Озерне Джанкойського району,
  • Ріната Алієва, мешканця села Тимофіївка Джанкойського району.

Станом на 9 ранку, після проведених обшуків карники затримали та відвезли у невідомому напрямку Сеітяю Аббозова, Едема Бекірова, Енвера Кроша, Мурата Мустафаєва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: