Україна отримала нову далекобійну зброю від Великобританії

MLRS M270

Великобританія передала Україні нову далекобійну зброю — РСЗВ M270.

Про це повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков.

«Велика Британія обіцяла, Велика Британія виконала! В Україну прибули нові РСЗВ М270. Дякую міністру оборони Великої Британії Бену Воллесу та всім британцям! Ваша підтримка надзвичайно важлива для України. Наші ЗСУ вміло використають це «поповнення» на полі бою. P.S. Більше «подарунків» надійде незабаром», — написав Резніков.

11 серпня міністр оборони Великої Британії Бен Воллес повідомив, що його країна передасть Україні додаткові три РСЗВ M270 MLRS та значну кількість ракет до них.

Довідка

РСЗВ M270 — американська реактивна система залпового вогню на гусеничній базі БМП «Бредлі» виробництва компанії Vought. РСЗВ M270 призначена для виконання в будь-який час доби та за різних погодних умов бойових завдань з ураження і знищення з закритих вогневих позицій на відстанях понад 30 км районів зосередження військ та бойової техніки, позицій ствольної та реактивної артилерії противника, районів розгортання його сил і засобів протиповітряної оборони, вантажних автомобілів, легкоброньованих бронетранспортерів, а також командних пунктів, вузлів зв'язку та інших площинних цілей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: