Вибухове попередження від Мелітопольського підпілля: на відомого колаборанта Шостака вчинили замах

Шостак-Олег

У Мелітополі Запорізької обасті місцеве підпілля розпочало полювати на колаборантів, котрі готуються до псевдореферендуму. Після ранкових вибухів у тимчасово окупованому місті до лікарні потрапив відомий зрадник Олег Шостак, котрий є одним із очільників «єдиної рассєї» та керівником пропагандисткого відділу ЗМІ.

Інформацію оприлюдинило місцеве медіа «РИА-Мелітополь», згодом її також підтвердив міський голова Іван Федоров.

«Сьогодні: у колаборантів підірвало дупу. В прямому сенсі. «По заслугам» отримав один з очільників виборчого штабу «єдиної рассєї» - керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стулі рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано», - написав мер у п'ятницю, 12 серпня.

Федоров додає, що також цього тижня: підірвали головний штаб «єдиної рассєї» на пр. Б. Хмельницького у Мелітополі.

Минулого тижня спалили будинок колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до «голосування». Плюс підрізали ножем двох поплічників окупаційної «влади», які наввипередки бігали по селам з незрозумілими «списками».

Нагадуємо, вранці 12 серпня у одному із мікрорайонів Мелітополя Запорізької області пролунав гучний вибух. Його зафіксували у дворах вулиці Гоголя. За попередньою інформацією, спрацював саморобний вибуховий пристрій. За словами місцевих мешканців, після вибуху в сторону мікрорайону поїхали швидкі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: