Повітряні сили завдали 10 авіаударів по окупантах

_methode_times_prod_web_bin_f0b6209c-18b2-11ed-b1f4-627a202c7457

Ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по російських окупаційних військах.

Протягом доби 13 серпня на кількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних сил Збройних сил України завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ, повідомляє пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ.

Під прикриттям винищувальної авіації, штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали удару по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки противника.

Знищено близько п‘ятнадцяти бойових броньованих машин ворога та десятки рашистів.

Також українські воїни за вихідні знищили 2 російських вертольоти "Ка-52".

13 та 14 серпня воїни з угрупування "Хортиця" відправили на брухт 2 ворожих вертольоти Ка-52. Окупанти втратили по одному вертольоту 2 дні поспіль.

Варто зауважити, що російський бойовий вертоліт Ка-52 – командирська машина армійської авіації, яка розвідує цілевказівки і координацію дій групи бойових вертольотів. Крім цього, Ка-52 здатен вражати броньовану і неброньовану техніку, живу силу і повітряні цілі.

У москві стверджують, що броньована кабіна витримує попадання куль калібру 12,7-мм, а решта вузлів надійно захищені. Як виявилося на практиці, Ка-52 можна виводити з ладу кулеметом калібру 7,62-мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: