Карети швидкої, ліки та їжа: італійці вп'яте привезли медичну допомогу для України

298863432_585168583071983_7652072644389880362_n

До Львова прибула вже п’ята місія допомоги італійців українцям. Це медична допомога військовим лікарям – дві швидкі, інвабус, медикаменти та їжа довгого терміну зберігання.

Про це повідомляють у міськраді.

Місію допомоги «Валентина» заснували Луіджі Афлері та Андреа Пелозі з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Назвали на честь військової лікарки Валентини Пушич, яка загинула у лютому в Києві.

«Окрім медичної допомоги, італійці працюють на інформаційному фронті та доносять своїм землякам правду про те, що відбувається в Україні. Це важливо, адже в Італії працює чимало пропагандистських російських каналів. Луїджі Афлері об’їздив усі звільнені міста України – Київ, Чорнобиль, Чернігів, Бучу, Бородянку і написав про це книгу “Зі Львова до Києва”», - зазначають в Українському католицькому університеті.

До слова, раніше під час місій «Валентина» було подаровано повнопривідний позашляховик Land Rover для фронтових лікарів, три карети швидкої допомоги, медикаменти та речі першої необхідності на десятки тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: