Як знайти ідеальний подарунок для чоловіка

david-lezcano-NfZiOJzZgcg-unsplash-1

Золоте правило: купити подарунок чоловікові — значить потішити його, а не себе. Тому важливо слідувати його інтересам і вподобанням. Якщо ідей зовсім немає, краще віддати перевагу подарунковому сертифікату з доставкою до адресата. Він може стосуватися купівлі певних товарів офлайн або в інтернет-магазині, отримання послуг і емоцій.

 

Як вибрати подарунок чоловікові: ТОП-3 поради

Припустимо, жінка вирішила, що її чоловіку пора дотримуватися здорового способу життя. Тому подарувала йому книгу з корисними рецептами або онлайн-підписку на заняття з тренером. Це яскравий приклад того, як робити не варто. Тож дотримуйтеся кількох простих правил:

  1. Вклад, а не підкуп. Найпоширеніша помилка — вибирати презент з урахуванням того, що чоловік подарує натомість. Також часто жінки за допомогою подарунків намагаються продемонструвати свою важливу роль у житті чоловіка. Щирий подарунок — це не про підкуп і бажання отримати щось натомість. Це про любов, повагу й увагу до партнера, батька або брата, колеги по роботі.
  2. Відповідність цінностям і стилю життя. Дійсно бажаний подарунок — той, який не ображає. Тож якщо друг або колега по роботі не любить жарти з еротичним підтекстом, не варто дарувати йому такий же презент. Важливо визначити цінності людини, тобто з’ясувати, на що він витрачає 70% свого часу. Наприклад, чоловік обожнює все планувати. Гарний варіант презенту — індивідуальний планер. Займається музикою? Нехай це буде візит на майстер-клас або заняття з педагогом. Працює інтелектуально? Підійде курс по тайм-менеджменту, тренінг для розвитку критичного мислення або просто відпочинок.
  3. Вартість презенту. Цей критерій відіграє важливу роль, особливо в довготривалих романтичних стосунках. Ніколи не варто дарувати чоловікові дорогий подарунок, якщо це не особлива подія. Вартість презенту від жінки завжди має бути нижчою, ніж зі сторони чоловіка. Навіть якщо дозволяє фінансове становище. Так він почуватиметься важливим.

Помилково вважати, що гроші — найкращий подарунок. Якщо чоловік нічого не потребує, краще замовити сертифікат. Можливо, партнер має заповітну мрію, ціна реалізації якої доволі висока. Наприклад, годинник від популярного швейцарського бренду. Тоді можна вкластися в покупку, але обов’язково взяти участь у виборі подарунка.

Подарунок — це емоції

Тільки не шкарпетки й піна для гоління. Намагайтеся зробити так, аби подарунок був не лише корисним, але й емоційним. Наприклад, візит на майстер-клас — це не лише про нові скіли, але й можливість познайомитися з цікавими людьми.

Пам’ятайте, що для чоловіків мало важить естетична складова, чого не скажеш про жінок. Краще віддати перевагу користі й екстриму: організувати катання на квадроциклах, візит до скеледрому, картинг. Незвичайні пропозиції таких подарунків завжди можна знайти на Giftmall. Святкове пакування для них також не має особливого значення. Достатньо покласти сертифікат в гарний конверт, а матеріальний презент — до коробки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: