Зі Львівщини на фронт вирушать ще майже 20 позашляховиків

img_9058

З Львівщини на фронт до захисників вирушать ще 19 позашляховиків, а також бронежилети та аптечки.

Про це повідомляє ЛОВА.

Ці позашляховики отримають: 74 розвідувальний батальйон, 55 окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ», 72 бригада, 112 бригада, 63 бригада, 81 бригада, 40 бригада. А також їх відправлять на потреби військових частин.

«Ми часто отримуємо запити від військових. Здебільшого усі стосуються лише одного: потрібно забезпечити хлопців та дівчат автомобілями, амуніцією, медикаментами та різним гуманітарним вантажем. За підтримки багатьох партнерів, у тому числі міжнародних, нам вдається щотижня відправляти на потреби наших захисників усе необхідне. Працюємо, аби якнайшвидше передати на фронт тисячу автомобілів», – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Кожен позашляховик споряджений аптечками від Львівської ОВА, бронежилетами від Львівського оборонного кластера та іншим гуманітарним вантажем.

«На сьогодні Львівський оборонний кластер є одним з найпотужніших підприємств з виробництва бронежилетів. Наші можливості дозволяють виготовляти близько 2 тисяч бронежилетів на добу за фінансової підтримки наших партнерів та волонтерів. Загалом нам вдалось відправити для Збройних Сил України на фронт понад 80 тисяч бронежилетів і на цьому ми не збираємось зупинятися», – розповів голова правління Львівського оборонного кластера Максим Плєхов.

Ключовим партнером цієї передачі була організація «Vehicles for Ukrainian guards». За її допомоги вже більше ніж 200 автомобілів поїхали на потреби Збройних Сил України.

Партнерами також виступили Forpost.fund, БФ «КОЛО» та ГО «ДоброДій», Гарнізонний Храм святих Петра і Павла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: