Прикордонні громади трьох областей знову опинилися під вогнем окупантів, - ДПС

news_20220816_101710_1660634230
Фото: ДПС

Учора росіяни вкотре обстріляли прикордонні громади у трьох українських областях. Ідеться про Сумщину, Чернігівщину та Харківщину. Ворог стріляв зі своєї території.

Про це вранці 16 серпня повідомили у Державній прикордонній службі України.

Там розповіли, що під ворожим вогнем опинилися Хотінська, Зноб-Новгородська і Шалигінська громади Сумщини, Новгород-Сіверська громада Чернігівщини та Золочівська Харківщини.

Зранку відбувся масований обстріл Новгород-Сіверської громади, більше 70 артилерійських снарядів розірвалося на околиці одного з прикордонних населених пунктів. В результаті обстрілу було пошкоджено цивільні будівлі, зокрема, клуб та школа. Людей у приміщеннях не було.

В першій половині дня дві ворожі міни калібру 120 мм розірвалися на території Хотінської громади. Противник вів вогонь з боку російського населеного пункту ніколаєво-дар’їно.

Також, окупанти з боку російського населеного пункту безимено обстріляли зі ствольної артилерії калібру 122-мм територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною.

Шалигінську громаду зранку та пообіді ворог обстрілював двічі із мінометів та реактивної системи залпового вогню: 40 прильотів.

По території Зноб-Новгордської громади рашисти цілили із автоматичних гранатометів - 8 вибухів.

Пообіді неподалік одного з прикордонних населених пунктів Краснопільської громади на міні підірвався комбайн, який рухався по узбіччю дороги. Поранений комбайнер у важкому стані доставлений до лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: