Для мешканців панельок на Сихові облаштують укриття

укриття
Фото Марієнко Андрій / УНІАН

У п’ятницю, 19 серпня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про облаштування укриття (бомбосховища) у Сихівському районі м. Львова та забезпечення функціонування тимчасової автостоянки».

Про це повідомляє ЛМР.

Мова про дві суміжні ділянки загальною площею 1,1 га на проспекті Червоної Калини. Їх виконавчий комітет вирішив визначити такими, що придатні для облаштування укриття (бомбосховища), яке може використовуватись для захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру та у воєнний час.

«Якісне укриття у війну – більш ніж важливо, це життєво необхідна річ. Район сихівських панельок дуже потребує великого якісного укриття для мешканців. Сьогодні виконком визначив під цю потребу дві ділянки. Їхнє розташування чудово пасує для такої мети – у разі небезпеки львів’янам буде зручно дістатись до укриття.

Зараз на цій території працює парківка. Департамент містобудування має напрацювати концепцію, як облаштувати якісне укриття і при цьому зберегти майданчик для паркування автівок», - розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Замовником робіт визначено ЛКП «Рембуд».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: