"Ми вже все, у нас люди здаються": окупант розповів про масову відмову росіян воювати

237743_okupant_reuters

За майже 6 місяців широкомасштабної війни проти України, окупанти вже й самі сподіваються, що бойові дії якнайшвидше припиняться. Чимало росіян просто відмовляється воювати.

Про це, зокрема, свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки Міноборони України. У телефонній розмові окупант сподівається на якнайшвидше повернення додому й повідомляє, що вони не пішли у запланований наступ через велику кількість "отказников", повідомляє ГУР.

Окупант розповідає співрозмовниці "хороші новини": його пообіцяли невдовзі вивести з України назад у росію. Він сподівається, що додому зможе повернутися уже цього місяця.

"От зараз я просто взагалі жорстко сподіваюся, що, бл*ть, нас реально виведуть, і ми звалимо вже звідси нарешті, тому що це пи*дець. Їду з позиції, дивлюсь – мінус танк, і екіпаж, коротше, просто тікає. Я думав, типу, все, прилетіло. Це пи*дець був. А, виявляється, ні, – у нас просто танк несправний, коротше, і він загорівся", – ділиться загарбник.

росіянин переконаний, що його підрозділ точно виведуть, адже вони повністю деморалізовані – безліч з них відмовились воювати, й особового складу зараз недостатньо для того, аби виконувати окупаційні бойові завдання.

"Тому, що ми вже все, у нас люди здаються. У нас вже стільки людей відмовились. У нас найближчим часом мав бути наступ, а людей не вистачає, тому що всі пішли у відмову. Ну, тут реально дупа", – бідкається окупант.

Прозрів горе-вояка й від того, як в Україні "зустрічають" російську армію. Він розповів історію, як мама одного з окупантів намагалась йому додзвонитися, коли почула: "Абонент недоступний, російський фашист, йди на*уй". Крім того, росіянин бідкається на брак сну, адже з самісінького ранку по них працює українська артилерія та інша зброя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: