росіяни звинувачують Україну у вбивстві доньки дугіна – в Офісі президента спростували пропагандистський фейк

300690293_2793780530765935_6433224652905764824_n

російські фейкомети намагаються переконати, що за вбивством доньки головного ідеолога «русского мира» олександра дугіна, стоїть українська влада.

Вони закликають помститися Києву та «вдарити по центрах ухвалення рішень», повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Проте радник глави ОПУ Михайло Подоляк в фірі телемарафону заявив, що Україна не причетна до підриву дар’ї дугіної:

"Наголошую, що Україна, безумовно, до цього не має стосунку, тому що ми не кримінальна держава, якою є рф, і тим більше не терористична держава. Пропагандисти будуть використовувати це для збільшення ідеологічного інформаційного тиску на російське суспільство. Типу: «Давайте підемо масово різати українців».Подоляк вважає, що російські політичні угрупування уже почали битву за владу, і підрив машини дугіної – це частина цієї боротьби", - зазначив Подоляк.

Авто дарьї дугіної, доньки ідеолога "русского міра" алєксандра дугіна вибухнуло під Москвою пізно ввечері 20 серпня на трасі. Як зазначають росЗМІ, на момент вибуху в автомобілі мав перебувати й сам алєксандр дугін. Але в останній момент він ухвалив рішення сісти в іншу машину, що й врятувало йому життя. Адже ані водій, ані його донька внаслідок цього інциденту не вижили.

Додамо, що 21 серпня надійшла інформація, що дугін потрапив до лікарні. Правда, невідомо, в якому він стані та що сталося з ним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: