Знайшли мертвим начальника СБУ Кіровоградської області

af860d1-screenshot-1102

У Кропивницькому знайшли мертвим начальника управління Служби безпеки України в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Про це повідомляє УП.

За словами джерела УП, тіло Наконечного з вогнепальним пораненням виявили ввечері 20 серпня в Кропивницькому.

У пресслужбі СБУ зазначили "Українській правді", що наразі ретельно вивчають усі обставини події.

"СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана у повному обсязі та проаналізована, ми проінформуємо суспільство", - йдеться у повідомленні.

Президент Володимир Зеленський призначив Наконечного на посаду начальника СБУ Кіровоградської області 16 січня 2021 року.

Що відомо про Олександра Наконечного

Народився він на Вінниччині у родині правоохоронця. Як розповідав сам Наконечний, він завжди мріяв присвятити своє життя служінню народу України.

Тож у 2006 році здобув освіту у Національній академії СБ України. Після цього його скерували на проходження служби в Управлінні СБУ у Вінницькій області. Там він прослужив рік, після чого Наконечного перевели до Києва.

Він також розповідав, що до призначення на Кіровоградщину впродовж двох років працював у відділі контррозвідки. Але і це ще не все, адже понад десять років віддав підрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю у Києві.

Зазначимо, що 16 січня 2021 року, згідно з наказом президента України Володимира Зеленського, став головою Управління СБУ у Кіровоградській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: