Унаслідок ворожих обстрілів неподалік Запорізької ТЕС є загиблі та поранені (оновлено)

149a2156-14df-41ec-9afd-4a9371609934

росіяни здійснили чергову провокацію в Енергодарі Запорізької області, маючи на меті звинуватити у всьому ЗСУ. Ворог відкривав вогонь в районі ТЕС. Вже відомо про щонайменше одного загиблого та декількох поранених.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов 22 серпня.

«Надходять повідомлення щодо загибелі чоловіка та ще кількох поранених внаслідок обстрілу в районі Запорізької ТЕС. Окупанти традиційно звинуватили в цьому ЗСУ. Але обставини події викликають великі запитання. Судячи з наявних на відео від самих окупантів, пошкоджень автівки з практично рівними отворами від куль, машина була обстріляна практично впритул. Вірогідно, з автомату. Чи дійсно є факт загибелі людини, зараз з’ясовуємо», - написав він.

І додав, що мінометними обстрілами пошкоджено центральний тепловий пункт. На відновлення водопостачання знадобиться час. Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до ранку.

Оновлено. 19:20

Орлов зазначив, що інформація щодо загибелі водія підтвердилась. Ним виявився чоловік 1978 року народження.

 Ще один чоловік 1996 року народження отримав серйозні поранення та знаходиться в реанімації. За його життя борються лікарі.

Нагадуємо, 22 серпня на березі Каховського водосховища з боку тимчасово окупованого Енергодару та Запорізької АЕС війська рф здійснили провокацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: