У Львові рятують жінку, яку дістали з 5-метрової вирви від вибуху ракети

300941977_2669286106540178_1202337353154986691_n

Львівські медики рятують 40-річну Оксану з Бахмута, що на Донеччині, яка серйозно постраждала внаслідок вибуху ракети у липні.

Про це повідомляє Перше медоб'єднання Львова.

Оксана з чоловіком поверталися від подруги. Останнє, що пам’ятає: дзвін у вухах, різкий біль в руці та важкість землі, котра, як тоді здавалося, заживо її ховає. З останніх сил жінка покликала чоловіка. Його відкинуло вибуховою хвилею, та він її почув.

Далі – лікарня Дніпра. Туди Оксана потрапила з уламковими пораненнями правої легені, печінки, обширними ранами лівого плеча, відкритими переломами обох ніг та правої руки. Одинадцять днів жінка провела в реанімації.

Коли її стан дещо вдалося стабілізувати, евакуаційний потяг доправив Оксану до нашої Лікарні Святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова.

Тут у відділенні травматології та ортопедії Центру травми жінці доліковують рани живота, рук та ніг. Наразі триває боротьба за її розтрощену кінцівку. Лікарі щосили намагаються врятувати ліву ногу від ампутації. Також з жінкою працює команда реабілітологів та психотерапевтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: