Отримавши відсіч від ЗСУ, окупанти відсупили на чотирьох напрямках, - зведення

війна
Фото з відкритих джерел.

Українські захисники продовжують відбивати ворожі штурми та завдавати ворогові втрат. Окупанти намагались наступати на чотирьох напрямках, втім безуспішно.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 18:00 четверга, 25 серпня.

Головне про ситуацію по напрямках:

  • Суттєвих змін на Волинському та Полісському напрямках ситуація не зазнала. Загроза нанесення ворогом ракетних та авіаударів з території білорусі зберігається.
  • На Сіверщині ворог продовжує утримувати окремі підрозділи збройних сил рф у прикордонних районах Брянської та Курської областей з метою демонстрації присутності та стримування дій підрозділів Сил Оборони.Ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Гай, Залізний Міст та Гірськ у Чернігівській області та Бачівській, Віленській Слободі та Стукалівці в Сумській області. Провели повітряну розвідку прикордонних регіонів БПЛА.
  • На Харківському напрямку ворог обстрілював райони населених пунктів Одноробівка, Цупівка, Прудянка, Базаліївка, Циркуни, Петрівка, Великі Проходи, Питомник, Іванівка, Коробочкине, Слобожанське та Чепіль з танків, ствольної та ракетної артилерії. Ворожі літаки збили райони Питомника, Пришиба та Залимана. Ворог здійснив невдалу спробу наступ біля Петрівки, зазнав втрат та відступив. Підтримує високу інтенсивність розвідки БПЛА.
  • На Слов'янському напрямку ворог використовував танки, ствольну артилерію та МЛРС для обстрілів околиць Велики Комишуваха, Краснопілля, Нової Дмитрівки, Долина та Дібрівне. Сили оборони України відбили спробу нападу ворожих підрозділів поблизу Долини та Дмитрівки.
  • На Краматорському напрямку ворог атакували райони Спірне, Званівка, Сіверськ та Пришиб. Ворог зробив спробу покращити тактичне положення поблизу Старого Каравану, але безуспішно відступив.
  • У напрямку Бахмута ворог продовжив обстріли територій поблизу Бахмута, Веселої Долини, Зайцеве та Кодеми. Ворожими літаками збито райони населених пунктів Соледар, Зайцеве, Кодема та Яковлівка. Окупанти намагалися наступати біля Кодеми та Бахмутського шляхом наступальних та штурмових дій, зазнали втрат та відступили.
  • На Авдіївському напрямку ворог авіаударами, танковим вогнем, ствольною артилерією та ракетними системами залпового вогню намагався відштовхнути підрозділи наших військ, вразити важливі об'єкти військової та цивільної інфраструктури в районах Авдіївки, Мар'їнки, Краснохорівка, Невельське, Первомайське, Водяне, Залізне та Олександрополь. Ворог намагався прорвати оборону наших військ в районі населеного пункту Первомайське, отримав сильний відбиток та відступив. У напрямку Новопавлівки зафіксовано обстріли поблизу Павлівки, Єлизаветівки та Новомихайлівки. Окупанти також нанесли авіаудари поблизу Володимирівки, Вугледара та Павлівки.
  • На Запорізькому напрямку ворог обстрілював позиції наших військ поблизу Уляйпільське, Оріхівське, Залізничне, Шевченківське та Ольхівське. Авіаударів зазнали райони населених пунктів Орігів, Уляйпільське, Щербаки та Малі Щербаки.
  • На Південнобухському напрямку ворог зосередив свої зусилля на утриманні зайнятих позицій та ударі вогнем по нашим підроздлах. Продовжуються обстріли зі ствольної, ракетної артилерії та танків уздовж лінії зіткнення. Наніс авіаудар поблизу Білої Криниці.Намагався провести бойову розвідку в районі населеного пункту Блаходатне, зазнав втрат та відступив. Під вогнем наших воїнів вдавилася спроба наступу ворога в Таврійському районі, окупанти відступили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: