Прості правила підбору зимового аромату

Screenshot_9

Неправильно підібрані парфуми, як і недоречний одяг у зимову пору року, здатні впливати на ваше самовідчуття.

Взимку є свої особливості обрання парфумів. Наприклад, у морозні дні духи, нанесені на шкіру, пахнуть трохи інакше. Не рекомендується зупиняти вибір на дуже різкому, свіжому ароматі, адже верхні ноти букета зроблять його неприємним і нав'язливим. Про квіткові та літні композиції також варто на якийсь час забути.

Головні ноти сезону: правила вибору

Обов’язково придивіться до східних ароматів

Це дуже гучні запахи, котрі зазвичай звучать ладаном, миррою, прянощами, мускусом… Надзвичайно солодкі аромати, які пробуджують емоції та розкривають чуттєвість, — саме те, чого не вистачає взимку. Наприклад, солодко-східний Boss The Private Scent Accord не зможе залишити байдужим жодну жінку.

Не завжди цитрус — це літня свіжість

Чим для тебе пахне Різдво та Новий рік ? Мало хто не погодиться з тим, що новорічні свята змалку пахнуть апельсинами та мандаринами. Безумовно, їхній запах залежить від сорту й може змінюватися від солодкого до пряного та терпко-кислого. Новорічні дива вимагають неперевершених нот мандарину, які ідеально підходять для зимових парфумерних акордів.

Якщо ця історія для вас, то скоріше обирайте Elixir Des Merveilles Hermès, щоб отримати насолоду від святкового шедевра.

Прянощі до столу

Глінтвейн (гарячий алкогольний напій) приваблює пікантними нотками перцю, мускатного горіха або гвоздики. А для ніжної загадковості можна додати трохи ванілі. Хіба ці пахощі не нагадують теплий вечір біля каміна?

Тут на допомогу приходить незмінна класика Chanel Coco Noir, справжній пряний парфум, який закінчує свою кінцеву ноту ваніллю.

Пудрові аромати з оксамитовим шлейфом

Для створення ніжності не забувайте про пудрові аромати. Вони огорнуть вас відчуттям тепла, підкреслюючи чуттєвість образу.

Narciso Rodriguez Poudrée стане вашим найспокусливішим флаконом взимку, навіть його зовнішній вигляд надихає на ніжність.

Деревина як рівновага, якої так не вистачає в цій передсвятковій метушні

Важкі деревні аромати не навіюють тепла й життєрадісності, проте їхня композиція дарує своїй власниці або власнику відчуття спокою та умиротворення. Симфонія з сандала, кедра, сосни, ялиці надають духам загадковості, немовби спокоєм та красою лісу заманюючи у свої хащі.

Для чоловіків ми пропонуємо обрати BVLGARI Man Terrae Essence — класичну деревну композицію, яка чудово підходить у холодну пору року.

Сподіваємося, саме ці поради не дадуть замерзнути вашому серцю, і ви будете пам’ятати кожну зиму казковою, а не лише холодною. Обирайте те, що до душі, та не забувайте міняти ваш настрій разом із парфумами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: