Паломникам радять не приїздити на Рош га-Шан в Умань через ймовірність ворожих провокацій

630_360_1569586128-722

Нинішнього року хасидам радять утриматися від візиту до України на святкування Рош га-Шана.

Рішення ухвалили спільно правоохоронними структурами Ізраїля та відповідальними органами української влади, повідомили у Службі безпеки України 26 серпня.

В СБУ попереджають, що існує висока ймовірність ракетних обстрілів та можливі провокації окупантів задля дестабілізації міжнаціональних відносин і завдання шкоди міжнародному іміджу України.

Водночас правоохоронці ретельно перевіряють наявну інформацію, яка стосується можливих загроз для перебування паломників у нашій державі задля своєчасного комплексного реагування.

«Наразі особливу увагу зосереджено на антитерористичній захищеності об’єктів паломництва і маршрутів пересування вірян. Для цього на постійній основі проводяться контрдиверсійні та антитерористичні заходи, посилено контроль за незаконним обігом зброї та небезпечних речовин, район паломництва та прилеглі території перебувають під цілодобовим відеонаглядом тощо», - йдеться у повідомленні.

росія може використати приїзд і масове скупчення паломників для влаштування провокацій.

«З огляду на вищезазначену інформацію просимо утриматися від поїздки до України. А ті, хто все ж наважиться здійснити паломництво, мають неухильно дотримуватись вимог режимних заходів: комендантської години, реагування на сигнали повітряної тривоги, а також виконувати всі вказівки представників правоохоронних органів. Тільки так можливо мінімізувати наявні ризики для вірян у це важливе для єврейського народу свято», - додають у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: