На Стрийщині арештували майно дружини Медведчука вартістю понад 2 мільйони гривень

марченко

На Львівщині накладено арешт на 3 земельні ділянки загальною вартістю понад 2 млн грн. Наділи незаконно опинились у власності Оксани Марченко, дружини Віктора Медведчука. Наразі триває процедура їх передачі в управління держави.

Про це повідомили в регіональному управлінні Служби безпеки України у понеділок, 29 серпня.

У відомстві розповіли, що 2009 року райдержадміністрація ухвалила рішення безкоштовно передати земельну ділянку із держвласності приватному підприємству без змін у «Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності».

Підприємці внесли недостовірні відомості в офіційних документах, розбили земельний наділ на 3 окремі ділянки та оформили їх як власність компанії.

«На захопленій таким чином землі, розташованій у туристично привабливому регіоні Стрийщини, зловмисники розпочали будівництво об’єктів туристичної інфраструктури. У ході слідчо-оперативних дій встановлено, що кінцевим бенефіціаром вищезгаданої компанії є Оксана Марченко, внесена до санкційних списків РНБО», - йдеться в повідомленні.

Наразі Сколівський районний суд задовільнив ініційований СБУ позов щодо арешту цих об’єктів нерухомого майна. Триває процедура передачі арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: