У рф звинуватили у смерті Дугіної ще одного українця

фсб

У фсб рф заявили про причетність до смерті дочки російського філософа та ідеолога «руского міра» Олександра Дугіна, Дар'ї ще одного українця Богдана Циганенка.

Про це повідомила пресслужба фсб у коментарі російському ТАСС.

Там зазначають, що Богдан Циганенко 1978 року народження нібито прибув до росії транзитом через Естонію 30 липня 2022 року і залишив територію рф «за день до вчинення підриву Дугіної».

За даними спецслужби, Циганенко нібито забезпечив Вовк підробленими автомобільними номерами та документами на ім'я реальної громадянки Казахстану Юлії Зайко.

Крім того, він начебто здійснив разом із Вовк складання саморобного вибухового пристрою в орендованому гаражі на південному заході москви. У рф стверджують, мовляв, слідство триває і фсб продовжує встановлювати людей, причетних до вбивства Дар'ї Дугіної, організованого українськими спецслужбами.

«Вивчення камер відеоспостереження документально підтверджує, що виконавиця злочину, громадянка України Наталія Вовк, особисто здійснювала спостереження за Дугіною на автостоянці для гостей фестивалю "Традиція"», — наголосили у фсб.

Переконавшись, що Дугіна виїхала з фестивалю, Вовк нібито проїхала за нею на автівціі Mini, привела в дію саморобний вибуховий пристрій і виїхала до Естонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: