У школах захопленого Маріуполя проведуть урок, де навчатимуть любити рф, - мерія

a287df33-d4f3-48aa-88c4-46ba6d4af79d

В окупованих школах тимчасово захопленого росіянами Маріуполя проведуть окремий урок, де учням розповідатимуть, як любити країну-агресорку рф. Анонсували його на 12 вересня.

Про це повідомив радник законного мера міста Петро Андрющенко у понеділок, 29 серпня.

«12 вересня в Маріуполі в окупованих школах пройде окремий урок.
Урок, де будуть навчати «как надо Родину любить», «Чому російські бомби, що знищили життя маріупольських дітей – це добро», а також «Чому розтрощене місто та тисячі загиблих, у тому числі дітей – це визволення». Окремий урок для учнів 5-11 класів буде присвячений війні», - йдеться в повідомленні.

Самі ж окупанти метою такого уроку називають буцімто пробудження інтересу школярів до вивчення вітчизняної культури та історії. Андрющенко зацитував уривок.

«Цель занятия: пробуждение интереса к изучению отечественной истории и культуры, воспитание гражданственности и патриотизма, формирование и конкретизация понятия «Родина», осознание собственного отношения к ней; формирование представления о культурном и историческом единстве российского народа и важности его сохранения. Формирование гражданской идентичности и гордости за свою страну».

Радник міського голови також додає, що першим батькам, що потрапили на «перекличку», вже повідомили про персональну відповідальність за прийняття участі дітей в «Разговорах о важном».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: