рф хоче укріпити оборону Криму, відправивши туди понад тисячу строковиків, - розвідка

рф

Призваними під час прихованої мобілізації москвичами, пітерцями та строковиками рф хоче укріпити оборону тимчасово окупованого українського Криму.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України 31 серпня.

Там розповіли, що військові комісаріати вже навіть московської та ленінградської областей, в тому числі москви та санкт-петербургу, отримали вказівки стосовно масового призову на військову службу місцевих жителів.

Також, щоби доукомплектувати військові частини зс рф, які дислоковані на тимчасово окупованому півострові, та посилити оборону Криму, командувачем Південного військового округу генералом армії Олександром Дворніковим, якого називають сирійським м'ясником, ухвалено рішення відправити на ТОТ півострів 1200 військовослужбовців строкової служби.

«Оскільки на території ТОТ АР Крим бойові дії поки що не проводяться, то цим військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, що може свідчити про економію коштів та небажання виплачувати всіх визначених законодавством рф надбавок. 1200 військовослужбовців строкової служби будуть служити та помирати під ударами українських військ та від рук «партизанів» за зарплату строковика, а це близько 5 тис. рублів (біля 82 доларів США). Економія державних російських коштів також відбудеться і за рахунок невиплати компенсації у разі загибелі військовослужбовців, адже участь строковиків у бойових діях російська федерація заперечує», - кажуть в українській воєнній розвідці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: