Російські опозиціонери створюють центр озброєної боротьби для повалення режиму путіна

301846758_10160302249250802_6186878929089929751_n

Представники Легіону «Свобода Росії», Російського Добровольчого Корпусу та Національної Республіканської Армії підписали «Ірпінську декларацію» для збройної боротьби проти путінського режиму у росії.

Текст декларації опублікував російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

Повний текс «Ірпінської декларації»:

«Справнжі ми, представники Легіону «Свобода Росії», Російського Добровольчого Корпусу та Національної Республіканської Армії, поділяючи спільне завдання щодо звільнення Росії від путінської тиранії, припинення терору кремлівських силовиків проти громадян своєї та інших країн, та якнайшвидше припинення агресивної війни. :

  1. Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія організують координацію своїх дій щодо збройного опору путінському фашизму.
  2. Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія будуть вести спільну інформаційну політику, пояснюючи російському суспільству свої цілі та завдання, а також забезпечуючи агітацію серед противників путінізму.
  3. Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія, зберігаючи окрему символіку кожного зі своїх підрозділів, приймають спільний біло-синьо-білий прапор як символ спільної боротьби.
  4. Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія сформують Політичний Центр з метою представлення їх інтересів перед органами державної влади різних країн та організації спільної інформаційної політики. Координація діяльності Центру доручається Пономарьову Іллі Володимировичу.

Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія підтверджують, що вони взяли зброю до рук, щоб боротися виключно з узурпаторами влади в Росії, паліями та організаторами війни та їхніми прислужниками та фінансистами. Прості мирні громадяни Росії, обдурені путінською пропагандою, не є нашими ворогами — вони ті, кого Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус і Національна Республіканська Армія захищатимуть і звільнять від незаконної влади, яка дискредитувала себе.

Наша мета — вільна демократична Росія, побудована на засадах самоврядування громадян та соціальної справедливості, без олігархії та корупції, без поліцейського насильства та свавілля чиновників, без воєн та анексій, без колоній та окупованих територій, де кожен народ, який живе в країні, сам обирає свій шлях.

Ми закликаємо представників російської опозиції та простих громадян відкинути всі сумніви та розбіжності та приєднатися до нашої боротьби. Тільки безкомпромісні та рішучі силові дії можуть зупинити злочинну банду Путіна та його поплічників, які не зупиняються ні перед чим для задоволення своїх непомірних апетитів та амбіцій. Час мирного протесту пройшов безповоротно.

Лютневе масштабне вторгнення в Україну ставить питання рубом: кремлівський режим має бути знищений заради миру на планеті та збереження життів росіян та українців».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: