Окупанти не пропустили в Енергодар важливий для містян вантаж

image (7)

Окупанти відмовляються пропустити в захоплений Енергодар гуманітарну допомогу для людей. Російські загарбники цинічно заявляють, що жителі Енергодара буцімто нічого не потребують.

Мер Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що росіяни не пропустили в місто гуманітарний вантаж, який мав приїхати ще 3 вересня. Повторна спроба доставити допомогу також не увінчалася успіхом.

Дмитро Орлов розповів, що росіяни розвернули автівки з гумвантажем назад. За його словами, основний аргумент від росіян на першому блокпості полягав у тому, що "Енергодар ні в чому немає потреби, у місцевих мешканців є все і навіть більше".

Міський голова розповів, що у складі гуманітарного вантажу були памперси для дітей і для лежачих дорослих, гігієнічні набори для багатодітних сімей та людей з інвалідністю, продукти харчування.

Також до Енергодара мали доставити велику кількість адресних посилок зі специфічними ліками. Окрім того, у складі гумвантажу була спеціальна захисна тканина для тимчасового ремонту вікон, які зазнали пошкоджень після обстрілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: