росіяни готують провокації у Мелітополі, щоби звинуватити ЗСУ

Безымянный

Терористичних ударів окупанти можуть завдати по навчальних закладах.

Про це інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

"Міністерство оборони рф випустило статтю, що ЗСУ готуються до диверсій в школах Мелітополя, розмістивши всі їхні координати. Вони це зробили, щоб пояснити низьку явку до шкіл та прикрити свої майбутні провокації. Наразі більшість мелітопольських дітей не ходять до шкіл окупантів, але росіяни тиснуть на батьків, погрожуючи штрафами та позбавленням батьківських прав", - повідомив мер міста Іван Федоров.

Також у захопленому Мелітополі російські окупанти змушують школярів фотографуватися на фоні портрета владіміра путіна.

Після уроку учням запропонували зробити "фото на пам'ять". Однак позувати школярі мали на фоні агресора путіна. Багато дітей відмовилися це робити, а наступного дня взагалі не прийшли в школу.

То ж росіяни взялися за батьків. Вони або погрожують їм, або ж намагаються підкупити. Зокрема, всім батькам, які приведуть дітей в окупаційну школу, пропонують 10 тисяч рублів. Однак для цього вони мають вказати свої паспортні дані. Тобто фактично, окупанти просто виманюють у людей персональну інформацію.

Росіяни прагнуть промивати дітям мізки, а не вчити їх. Вони постійно вмикають гімн держави-агресорки, розвішують триколори тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: