На Львівщині викрили чоловіків, які налагодили схему з привласнення товарів на майже 1,8 мільйона гривень

305741255_408125068124196_3134427240390637899_n

У Львівській області затримали організаторів шахрайської схеми. Чоловіки викрадили товар під приводом товарних перевезень. Сума збитків сягнула майже 1,8 мільйона гривень.

Про це повідомили у Нацполіції України у понеділок, 5 вересня.

У червні нинішнього року фігуранти отримали замовлення на перевезення мороженої риби, яку мали доставити до Умані Черкаської області. Натомість чоловіки змінили номерні знаки вантажівки та, користуючись підробними техпаспортом та водійськими правами, перевезли вантаж до Києва. У результаті власник товару зазнав збитків на майже 551 тисячу гривень.

У серпні фігуранти погодились на перевезення олії вартістю 1,2 млн грн з Черкаської області до Ужгорода. Цього разу було змінено не тільки номерні знаки автівки, а і її зовнішній вигляд. Фігуранти перефарбували передній бампер, замінили фари та ковпаки на колесах. До перевезення залучили сторонню людину, яка за їх вказівкою доставила товар не до Ужгорода, а до Києва.

Шахраїв затримали другого вересня під час розвантаження товару у передмісті столиці. Наразі двом фігурантам повідомлено підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у 496 тис. грн та 198 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: