На Запоріжжі ЗСУ знищили склад бюлетенів псевдореферендуму та базу ФСБ, - розвідка

ВІЙНА

У тимчасово-окупованій Кам'янці-Дніпровській, що у Василівському районі на Запоріжжі, бійці спецзагону української воєнної розвідки провели спецоперацію, унаслідок якої знищено та суттєво пошкоджено низку об'єктів, які росіяни використовували в якості місць базування.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України у понеділок, п'ятого вересня.

В кількох приміщеннях тривають пожежі, які окупанти не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, управління Державної казначейської служби.

Також знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому, склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали – знищено.

Разом з цим розбито місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість вбитих та поранених – уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють в напрямку тимчасово окупованого Криму.

Окупанти ввели жорстку комендантську годину в місті з 7.00. Над містом помічено військові вертольоти. В результаті проведення спецоперації цивільне населення не постраждало, додали в українській воєнній розвідці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: