У Києві за ніч вручили понад сотню повісток

305586413_5394940080561719_2267170166544842939_n

Вночі столичні поліцейські провіряли дотримання комендантської години у розважальних закладах, було вручено 119 повісток.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Іван Вигівський.

Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва з 1-го вересня робота закладів громадського харчування, нічних клубів та місць відпочинку громадян дозволена до 22.00. У зв’язку із цим поліцейські столиці посилили контроль за дотриманням комендантської години.

Іван Вигівський зазначив, що протягом вихідних працівники поліції спільно з представниками військових комісаріатів перевірили діяльність 427 закладів:

«З метою попередження роботи закладів громадського харчування, клубів, дискотек та місць масового відпочинку громадян у комендантську годину, такі заходи триватимуть й надалі. Оскільки комендантська година розпочинається о 23.00 години, відвідувачам та персоналу закладів необхідно встигнути повернутись по домівкам до встановленого часу. Раніше більшість установ нехтували безпекою та здійснювали свою діяльність, незважаючи на встановлені обмеження, зокрема і розважальний закладу у Печерському районі столиці відносно якого були виявлені публікації в мережі Інтернет, відтак нами була здійснена перевірка дотримання розважальними установами нововведень щодо часу роботи».

У результаті перевірки порушень склали адміністративні матеріали на громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години. Окрім цього, 119 громадянам представники військових комісаріатів вручили повістки з метою перевірки їх перебування на військовому обліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: