Унаслідок ракетних обстрілів Дніпропетровщини знищено нафтобазу та запаси палива

ВІЙНА

Увечері в понеділок, п'ятого вересня, російські окупанти випустили дві крилаті ракети по нафтобазі у Криворізькому районі на Дніпропетровщині. Як наслідок, знищено великий запас палива. На місці працюють рятувальники.

Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій України зазначають, що внаслідок ворожого ракетного обстрілу Карпівської громади Криворізького району знищено нафтобазу та всі запаси палива, що там зберігалися.

Сталася масштабна пожежа. На місці працюють рятувальники.

Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється.

Рятувальники додають, що ворог вдарив із «Урагану» по Апостоловому та Зеленодольську. В Апостоловому загинула 85-річна жінка. Ще двоє жінок та чоловік госпіталізовані у важкому стані. Через пошкодження газопроводу загорілася господарча споруда, рятувальники вогонь приборкали. Пошкодженi 13 приватних будинків, побитi 27 сонячних панелей та 4 автомобілі.

У Зеленодольську люди не постраждали. Пошкоджені виробничі будівлі підприємства. На місці виявили чисельні воронки та бойовий елемент боєприпасу. Його піротехніки знищили.

У Червоногригорівці Нікопольського району через обстріл сталася пожежа на 3,5 га. Горіла лісосмуга та сухі залишки пшениці після жнив. Була загроза для високовольтної лінії електропередач. Вогонь загасили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: