На Півдні українські воїни знищили понад 80 окупантів та 4 склади з боєприпасами

армія рф

За добу 5 вересня українські воїни, які б'ють окупантів на Півдні, знищили 86 рашистів та 4 склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах.

Про це повідомляє речник ОК «Південь» Владислав Назаров.

Українською авіацією було нанесено 18 ударів по позиціях, логістиці, командних та опорних пунктах ворога.

Протягом бойового дня, в районі Високопілля продовжувалась розвідувальна діяльність за допомогою безпілотного шпигуна «Орлан-10». Влучним пострілом зенітного ракетного підрозділу лазутчика було знищено.

В районі Новогригорівки, на Миколаївщині, під час спроби атакувати наші позиції, було відкрито вогонь на ураження і знищено ударний ворожий гелікоптер Ка-52, а під час ракетної атаки по визволених територіях Херсонщини, в районі Андріївки, силами протиповітряної оборони знищено дві ракети Х-59.

Ракетно-аптилерійськими підрозділами виконано 370 вогневих завдань з ураження підрозділів протиповітряної оборони ворога, районів зосередження сил і засобів, станцій радіоелектронної боротьби й понтонних переправ поблизу Дар'ївки та вздовж Каховської ГЕС вогневий контроль переправ через річку Дніпро системний і ефективний.

Підтверджені втрати ворога складають 86 рашистів, 4 танки, 12 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці 152 –го калібру «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати 152-го калібру «Гіацинт-Б» та «Гіацинт-С», станцію зв'язку та протитанковий ракетний комплекс.

Ліквідовано 4 склади ворожих боєприпасів в Бериславському, Херсонському й Баштанському районах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: