У Харкові затримали «волонтерку», яка вкрала гуманітарки на 150 тисяч гривень

cab7bba1f1fd00866f80e

27-річна харків'янка обіцяла готувати їжу постраждалим від обстрілів, проте отримавши продукти, залишала їх собі та годувала родичів.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За даними слідства, 27-річна харків’янка отримала від волонтерки продукти харчування для подальшої видачі приготовлених гарячих страв у якості гуманітарної допомоги мешканцям будинку у Холодногірському районі м. Харкова, який постраждав від ракетного удару, завданого російською армією.

Жінка увійшла у довіру до волонтерки під виглядом небайдужої громадянки, яка допомогає харків’янам. Підозрювана розказала про те, що вона «організує» для мешканців вказаного будинку, де, з її слів, проживає 200 людей, видачу гарячих страв. Жінка зазначила, що їжу вона приготує в спеціально обладнаних приміщеннях у підвалі будинку, яких насправді ніколи не існувало.

Отримавши продукти харчування від волонтерки, підозрювана «робила вигляд», що допомагає містянам. Вона фотографувала своїх родичів на кухні для фейкового фотозвіту, який надсилала волонтерці. Насправді ж всі продукти «добродійка» залишила собі.

Таким чином жінка вкрала продуктів на 150 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: