Контрабандисти хотіли переправити до Польщі понад 3 тисячі пачок цигарок на безпілотниках

news_20220907_131729_1662545849

У ніч проти сьомого вересня прикордонники затримали групу чоловіків, які завдяки безпілотникам хотіли переправити до польщі понад три тисячі пачок сигарет.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Кажуть, що все сталося на околиці Тернави, що в 10 кілометрах від держкордону. Співробітники Львівського загону спільно із військовослужбовцями відділу «Смільниця» заскочили групу чоловіків, які намагались запустити у повітря чотири саморобних безпілотники.

Помітивши наряд, чоловіки покинули своїх «пташок» та вдались до втечі. За допомогою сконструйованих літальних апаратів зловмисники мали намір переправити до Польщі 3600 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

На місці також виявили позашляховик з причепом, техніку, за допомогою якої здійснювався запуск безпілотників, чорнові записи, банківські картки, 4 тисячі польських злотих та понад 2 тисячі гривень.

Безпілотники пролетіли територією Польщі понад 10 км. Українські прикордонники одразу передали дані польським колегам, які на своїй території теж знайшли пакунки з сигаретами. Згодом вони повідомили, що затримали й чоловіка, який невдовзі прибув за товаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: