У ЗСУ підтвердили причетність до вибухів у тимчасово окупованому Криму

f16ff8f-sevastopol-vybuh1690

Вибухи на аеродромах, які росіяни базують у тимчасово окупованому Криму, є результатом успішних ракетних ударів Сил оборони України.

Про це заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у його спільній колонці з першим заступником голови Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки Михайлом Забродським «Перспективи забезпечення воєнної кампанії 2023 року: український погляд», яку оприлюднив Укрінформ.

Про удари розповіли у контексті необхідності допомоги від партнерів у переоснащенні ЗСУ та надання далекобійних ракет, наприклад, ракет ATACMS для РСЗВ HIMARS.

На думку Залужного та Забродського, прикладом правильності такого підходу є успішні зусилля української армії з фізичного перенесення бойових дій на тимчасово окуповану територію Криму.

«Йдеться про серію успішних ракетних ударів по кримських авіабазах противника, перш за все — по аеродрому «Саки». Завдання ЗС України на 2023 рік — зробити для росіян та в інших окупованих територіях ці відчуття гострішими, природнішими і цілком відчутними, попри значну відстань до цілей», — йдеться у колонці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: