Чотири лікарні Львівщини отримали від волонтерів з Нідерландів спеціальні апарати

льв

Ці апарати призначені для дозованого введення невеликих об’ємів медикаментів під час лікування. Точне введення лікарських препаратів є критично важливим, коли мова йде про найменших пацієнтів.

За сприяння Львівської обласної військової адміністрації на Львівщину доставили набори спеціальних апаратів – інфузійних шприцевих помп, інфузоматів.

Медичне обладнання передала фундація Українці в Нідерландах-Oekraïners in Nederland. Завдяки громадській ініціативі «Допоможемо разом», апарати доставили у чотири дитячі лікарні.

«Сучасне обладнання в руках професіоналів рятує життя та здоров’я. Спершу ми дали запит на обласні та міські лікарні та повідомили їх, що маємо ось такі медичні апарати. Уже через кілька хвилин ми отримали звернення від закладів, які потребують це сучасне обладнання. Ми щиро вдячні нашим партнерам і сподіваємось, що ця техніка якісно допоможе в щоденній праці лікарів та полегшить процес лікування малечі», - розповів голова ГО «Допоможемо разом» Юрій Безкоровайний.

Отож, інфузомати отримали: Львівська обласна клінічна лікарня, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» та комунальна міська дитяча клінічна лікарня на Орлика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: