На будинку у Великій Комишувасі на Харківщині замайорів український прапор

image (2)

Прапор України повертається на Харківщину, територію якої ЗСУ звільняють від російських окупантів. Синьо-жовтий стяг знову майорить у Великій Комишувасі.

Село Велика Комишуваха на Харківщині звільнили спецпідрозділ "Альбін" разом з 93 батальйоном ТрО. Українські захисники зайшли в село 10 вересня.

Наші воїни повідомили, що Велика Комишуваха, яка розташована на захід від Ізюма, тепер під українським контролем. Також захисники вивісили на будівлі український прапор.

Українські військові проводять наступ на Харківщині та звільнили ряд населених пунктів. У Генштабі ЗСУ 9 вересня інформували, що за останні декілька днів було звільнено понад 1000 квадратних кілометрів. Всього за три дні ЗСУ просунулися на 50 кілометрів.

Президент Володимир Зеленський 10 вересня підтвердив, що на Харківщині деокупували ще 2 села. Йдеться про Василенкове та Артемівку.

Український прапор замайорів у Куп'янську, який має стратегічне значення для росіян. Звідти окупанти хаотично відступають. Також синьо-жовтий стяг підійняли у Балаклії.

Окрім того, у мережі з'явилося відео, як українські війська заходять в Ізюм. Згодом заступник мера Ізюма Володимир Мацокін заявив, що місто звільнили з-під російської окупації.

Російські окупанти на Харківщині перебувають у паніці. У відповідь на успішні дії Збройних Сил України ворожі війська проводять "контрзаходи". Вони посилили адміністративно-поліцейський режим

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: