Окупанти не виплатили пенсій мешканцям Лисичанська: люди без грошей із березня

пенсія
Фото (ілюстративне)

У Лисичанську на Луганщині пенсіонери ще не отримали жодних виплат від так званої республіки, окупанти обіцяли видати пенсії за період із березня, повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ідеться про так звану постанову «Об организации выплаты пенсий пенсионерам Кременского и Попаснянского районов, городов Северодонецк, Лисичанск, Рубежное и подчиненных им населенных пунктов», де зафіксована виплата пенсій, починаючи із 1 березня. Втім, пізніше окупанти пообіцяли, що більша частина пенсіонерів, отримають кошти лише з 10 вересня», - зазначив Гайдай.

Період, за який буде нарахована пенсія – із 1 серпня по 30 вересня, себто тільки за два місяці.

«Чи видали лисичанам кошти у суботу, коли мали розпочатись перші виплати, ще невідомо. Відомо, що пенсії в Лисичанську протягом двох останніх місяців окупаційна влада не видавала. Та чи встигне зробити перші виплати – те ще питання», - додав очільник ОВА.

І заявив, що на захоплених із лютого територіях області подано усього 122 тисячі 617 заяв на призначення пенсій. До початку російського вторгнення на Луганщині мешкало понад 320 тисяч пенсіонерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: