Щоб не тікали з фронту: на Харківщині на вояків рф почали нацьковувати «кадирівців»

кадирівці

Після масового дезертирства російських окупантів з Харківщини, росія збільшить присутність «кадирівців» на фронтах.

Вони формуватимуть так звані другі та треті лінії оборони, а насправді виконуватимуть роль загороджувальних загонів: розміщуватимуться за спинами російського гарматного мʼяса та автоматними чергами «підбадьорюватимуть» усіх православних співвітчизників, які намагатимуться втекти з фронту, повідомляє СтратКом ЗСУ.

«Пілотний проект» уже обкатується на Херсонщині, де окупанти очікували головний удар ЗСУ. Інститут вивчення війни (ISW) ще в серпні повідомляв про перекидування підрозділу «кадирівців» саме з завданням розстрілювати російських дезертирів, а чергова їх партія добралася на Херсонщину 2-3 дні тому.

російські військові скаржаться на «кадирівців» з перших днів. Їм не подобалось, що підлеглі кадирова йдуть за їх спинами в повній амуніції і з новою зброєю, тоді як росіян відправляють на бійню на зламаній техніці.

«Як тільки кадиров отримає ліцензію на вбивство православних, їх становище буде ще більш незавидним. Не те, щоб я їх шкодував, просто констатація медичного факту», — йдеться у повідомленні.

Єдині, хто поки що впевнено протистояв «кадирівцям» - буряти. Зафіксовано десятки випадків, коли і п'яні, і тверезі буряти влаштовували перестрілки з «чеченцями».

«Тут просимо не плутати чеченців з «кадирівцями». Справжні чеченці воюють на боці України, бо як ніхто добре знають ціну росіянам. Народ Ічкерії намагався звільнитись від російської окупації, і зараз розуміє, що перемога України дасть можливість відродити незалежність чечні. Це знає й кадиров, бо в незалежній чечні його розстріляють першим за численні злочини проти власного ж народу.

Тому кадиров разом зі своїми бойовиками готовий стріляти в росіян, які «погано воюють» та вирішили втікати з війни. Але прийде час, коли після чергового «перегрупування» (а простіше кажучи втечі) росіян з Донбасу, Херсонської області та Криму, загороджувальний загін «кадирівців» неодмінно почне стріляти і в «зрадників» в Кремлі», — наголосили у Центрі стратегічних комунікацій ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: